Ontwerp, optimaliseer en produceer in slechts een paar muisklikken! ——

De module elementenberekening is een van de meest populaire opties binnen ARDIS® OPTIMIZER. Het is de ideale oplossing voor kastenbouwers die een vaste catalogus hebben, maar toch ruimte willen laten voor maatwerk (breed scala aan materialen, kleuren, afmetingen, varianten, et cetera). Met deze OPTIMIZER module wordt het mogelijk om uw volledige catalogus in ARDIS® op te slaan. Telkens wanneer u dan een nieuw project opstart, zal een vragenlijst u begeleiden en u helpen om alle productiegegevens in slechts enkele muisklikken te genereren.



Bekijk hoe makkelijk het is om een keukenproject aan te maken! ——

In de video hierboven ziet u hoe eenvoudig het is voor onze klant Northgate Kitchens (Birmingham, UK) om een keukenproject aan te maken. Eerst voert de gebruiker enkele algemene projecteigenschappen in, zoals de naam van de klant, het ordernummer, de vervaldatum, het materiaal dat voor de kasten wordt gebruikt, het type kastdeuren dat nodig is, enzovoort. Vervolgens selecteert hij alle verschillende kasttypes die in het project gaan, waarbij hij telkens een paar eenvoudige vragen beantwoordt, zoals of het een linker- of een rechterdeur moet zijn. Zodra het project is opgezet, wordt de job geoptimaliseerd. Ten slotte krijgt de gebruiker niet alleen alle nodige productiegegevens, maar kan hij ook een volledige projectmap met al het nodige papierwerk afdrukken.


Een belangrijk pluspunt van de parametrische onderdelenberekeningsmodule is dat deze gemakkelijk kan worden geïntegreerd met uw ERP-systeem. In plaats van elk project en elke kast in OPTIMIZER te configureren, kunt u de gewenste catalogusreferentie selecteren en de vereiste parameters rechtstreeks in uw ERP-systeem instellen. Vervolgens stuurt u de opdracht naar OPTIMIZER waar automatisch de juiste stuklijst wordt gegenereerd. Vervolgens volstaat één klik op de optimalisatieknop om alle productiegegevens en rapporten te genereren die u nodig hebt.

Ook de koppeling met uw machinepark kan volledig worden geautomatiseerd. Met ARDIS® CAM CENTER kunt u uw opdeelzaag en al uw CNC-machines aansturen (indien de CNC-informatie in de aangemaakte catalogus is opgenomen).

Dus, met ARDIS® kunt u uw gehele productiestroom van order tot montage automatiseren, en tegelijkertijd nog steeds op maat gemaakte oplossingen aan uw klanten aanbieden!

Hebben we uw interesse gewekt? — Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!Demo aanvragen  ›Meer nieuws & blogs  ›